Wonen in en rond de voormalig dokterspraktijk Zeldenrust in Benschop: het is al jaren voor velen een ideaal. Dit jaar werd een nieuw provinciaal beleidsstuk vastgesteld dat schot in de zaak kan brengen. Initiatiefnemer Jan van Bruchem en de ontwikkelende partij Verstoep Bouwadvies en Architectuur organiseren op maandag 8 november een informatieavond over de herbestemming van Zeldenrust, die onder andere de ontwikkelingen van 50 woningen omvat.

Genodigden zijn van harte welkom om de informatieavond live bij te wonen op maandag 8 november 2021 vanaf 20.30 uur. Alle andere geïnteresseerden kunnen de avond volgen via de livestream. De link naar deze livestream is die avond beschikbaar vanaf deze website: link.
Op deze webpagina (klik hier) kunnen geïnteresseerden ook nu al visualisaties van het plan zien en hun interesse kenbaar maken door gegevens achter te laten.

Wonen met Meer: “De plannen voor Zeldenrust omvatten nog meer, deelt Arjan Verstoep. Op deze plek kan gekozen worden voor ‘Wonen met Meer’, waarbij ouderen ondersteuning krijgen om het langer thuis blijven wonen te bevorderen. Maar we hebben ook gedacht aan gemeenschappelijke moes-, bloemen- en kruidentuinen, een dierenweide en een natuurvriendelijk wandelpad om het perceel heen.”