Locaties

Het concept van Wonen met Meer is zowel op lokaal als op landelijk niveau uit te rollen, in dorpen en kleine gemeenten tot ongeveer 25.000 inwoners. Daartoe wordt er door de stichting nadrukkelijk samenwerking gezocht met partijen. Samen staan we sterker wanneer er een gemeenschappelijke, lokale opgave ligt. Partijen die o.a. bij kunnen dragen aan de realisering zijn gemeentes, particulieren, woningbouwverenigingen, corporaties, maatschappelijk betrokken investeerders en/of (project)ontwikkelaars, woongroepen, Verenigingen van Eigenaren, een stichting en woon-zorgorganisaties.

Onze ambitie is samen te werken met partijen die investeren in levensloopgeschikt wonen, veiligheid en ondersteuning, in combinatie met duurzaamheid, flexibiliteit en modulair bouwen en/of volgens de prefab methode om de kosten schappelijk te houden.

De locaties waar Wonen met Meer bij betrokken is kunt u hieronder vinden. Lees meer en klik hieronder op de link naar de betreffende locatie. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u via deze link contact met ons opnemen. U bent van harte uitgenodigd.

Lees meer… Pilot.

Benschop

Projectplan Zeldenrust

Ouderkerk aan den IJssel

Den Dikken Boom

Waarder

De Groendijckhof