Met een oplage van 51.000(!) is de Verstoep Nieuwskrant weer bezorgd in de Krimpenerwaard en andere naastgelegen plaatsen rondom Schoonhoven. Voor het 29e jaar is deze krant verspreid. Een bijzondere manier om visueel en met tekst te vertellen waar alle medewerkers van Verstoep Bouwadvies en Architectuur hard aan hebben gewerkt: Projecten als bedrijven, particuliere woningen, een kerkelijk centrum, herontwikkelingen, verbouw- en nieuwbouw en kantoren. Verder is er aanvullende informatie te vinden over de ontwikkelingen in de wereld, in het land en op het gebied van wet- en regelgeving.

Stichting Wonen met Meer heeft in deze uitgave een hele pagina mogen vullen(pag. 11), waarvoor dank! De lezer krijgt in een virtuele tour te zien en te horen hoe een project met ons concept eruit kan komen te zien. Helemaal virtueel is het niet, want er is gekeken naar de drie projecten waar Wonen met Meer onderdeel vanuit maakt: ‘Zeldenrust’ Benschop, ‘Den Dikken Boom’ Ouderkerk aan den IJssel en ‘De Groendijckhof’ te Waarder. Wat zou het mooi zijn als we in 2024 meer kunnen vertellen over de bouw….. Op pagina 10 is hier meer over te lezen.

De digitale versie lezen? klik hier op de link om naar de betreffende website van Verstoep Bouwadvies en Architectuur te gaan.

Hieronder nog enkele foto’s van de betreffende Nieuwskrant. Zie ook de verdieping op onze website onder “locaties“.: