De functie van beheerderspaar op onze website Wonen met Meer is veranderd naar beheerder. Afhankelijk van de stichting, Vereniging van Eigenaren of de coöperatie van de betreffende locatie, kan er altijd gekeken worden naar een opzet waarbij meerdere beheerders een invulling geven aan het concept Wonen met Meer. De continuïteit is gewaarborgd, want de beheerder zorgt altijd voor mensen om zich heen die kunnen bijspringen bij ziekte, vakantie en/of piekmomenten als er meer vraag is naar ondersteuning. De beheerder draagt de dagelijkse zorg voor de coördinatie en de uitvoering van de werkzaamheden voor de bewoners.

Verder hebben we aandacht gegeven aan de pagina sponsoring, is er een verbinding gelegd met het WOZO-programma van de Rijksoverheid (zie de link naar deze site), en is de functie van Seniorkeuradviseur® verwerkt. Zie voor deze functie, en de relatie met levensloopgeschikt wonen, de pagina Levensloopgeschikt wonen.

Daarnaast spreken we de wens uit dat begin 2023 onze stichting opgericht kan worden. We zoeken nog steeds in de omgeving van IJsselstein enkele bestuursleden. Zie de eerdere oproep onder “Nieuws” op deze website en de pagina bestuur. Delen wordt gewaardeerd! Heb je, heeft u een vraag, laat het gerust weten via onze contactpagina.

 

 

Vanaf deze plaats alvast alle goeds toegewenst voor het jaar 2023. Dat er vrede mag komen, in de wereld, in ons land, in onze gemeente en in ons hart.