Pilot

Stichting Wonen met Meer (in oprichting) vindt dat de tijd rijp is voor een pilotproject. Daarom zijn we nu op zoek naar een plek in of rond IJsselstein waar deze pilot vorm kan krijgen. Als de mogelijkheid zich voordoet, dan kan dat ook op andere plekken in ons land!

Plan Zeldenrust
Mogelijk kunnen we starten op het prachtige landgoed Zeldenrust Benschop, gemeente Lopik. De plek ligt nabij de gezellige dorpskern waar diverse voorzieningen zijn. Deze locatie wordt momenteel onderzocht op haalbaarheid.

Plan Den Dikken Boom
Of in Ouderkerk aan den IJssel? Aan de IJsseldijk Noord wordt een deel van de bestaande gebouwen, gerestaureerd, gerenoveerd of vervangen. Op het terrein worden diverse woningen en appartementen en dagbestedingsruimte gerealiseerd met daarbij veel ruimte voor groen, in de vorm van onder andere moestuinen en boomgaarden.

Lees meer… Verdieping Locaties

Uw eigen stek?
Stichting Wonen met Meer kijkt ondertussen verder naar andere plaatsen waar misschien al eerder met een pilot kan worden gestart. We richten ons in eerste instantie op de regio IJsselstein, Nieuwegein, Schoonhoven, Montfoort en Oudewater, maar dat kan losgelaten worden als er in een andere regio zich een mooie ontwikkeling voordoet.

We komen graag in contact met geïnteresseerde bewoners en partijen die verder kijken dan het bouwen met stenen. Samen kunnen we misschien onze droom werkelijkheid maken!

Lees meer… Het Concept